Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

UMass reînnoiește căutarea cancelarului campusului din Boston

La cincisprezece luni după ce o căutare anterioară s-a prăbușit în discordie, oficialii Universității din Massachusetts s-au adunat Aug. 27 pentru a lansa o nouă căutare pentru un cancelar permanent pentru campusul din Boston, care deservește mai mult de 16.000 de studenți și absolvenți.

„Treaba noastră este simplă, dar asta nu înseamnă că este ușor”, a spus președintele Comitetului de căutare și avocatul imobiliar Norm Peters, numind machiajul divers al panoului de căutare cel mai mare atu. „Există o mare concurență pentru cei mai buni candidați citați.”

Noul panou are 21 de membri, comparativ cu cei 15 membri ai ultimului panou de căutare, care a fost condus de mandatarul UMass Henry Thomas. Cu cinci membri ai facultății și doi decani care sunt și membri ai Facultății, noul panou prezintă o reprezentare sporită dintr-o fracțiune care a fost dezamăgită de ultima căutare.

„Suntem într-un punct de inflexiune, cred, unde am putea deveni cu adevărat o instituție de clasă mondială cu liderul potrivit”, a declarat vicepreședintele Comitetului de căutare Jean Rhodes, profesor de psihologie la UMass Boston. „Putem ajunge acolo. Și asta e sarcina noastră aici. De fapt, am vorbit cu ceilalți membri ai Facultății. Suntem încântați că există atât de multă reprezentare a Facultății. Credem că asta va face o mare diferență.”

Membrii Comitetului au discutat despre calitățile pe care ar dori să le vadă într — un nou cancelar — puternic, strategic, incluziv, inovator-și au spus că candidații serioși trebuie să fie atenți la provocările asociate cu abordarea provocărilor de infrastructură din campus și la greutatea încărcăturii „datoriei moștenite” a UMass-Boston.

„Este foarte important să poziționăm foarte intenționat UMass ca o instituție urbană”, a declarat Joyce Linehan, membru al Comitetului de căutare, șef de politică și planificare pentru Primarul din Boston, Martin Walsh. „Căutăm pe cineva care înțelege cauzele profunde ale sărăciei și înțelege populația care este servită acolo.”

„Probabil că mi-ar plăcea să am pe cineva în loc până la 1 iulie”, a declarat Peters pentru serviciul de știri după întâlnirea de două ore, descriind o cronologie provizorie care ar putea conține interviuri cu candidații în februarie și anunțul finaliștilor în aprilie.

Președintele UMass, Martin Meehan, a declarat că va face „orice și tot” pe care membrii comisiei le solicită pentru a ajuta la recrutarea candidaților, dar a spus că nu va fi implicat în activitățile de zi cu zi ale Comisiei și a cerut ca recomandările să fie făcute „independent de mine.”În timpul întâlnirii, el a numit UMass Boston” cea mai importantă instituție din Boston ” și a spus că campusul absolvă mai mulți oameni din medii diverse decât orice altă universitate din New England.

„Cred că UMass Boston este într-o poziție excelentă pentru a atrage candidați de clasă mondială din întreaga lume”, a spus Meehan.

Partenerul Isaacson Miller, John Isaacson, a comparat Comitetul de căutare cu un „mic legislativ”, cu membri reprezentând diferite circumscripții electorale și i-a încurajat să se concentreze pe învățare pe tot parcursul procesului de verificare a candidaților.

Menționând diversitatea campusului, Isaacson a declarat că firma face, de asemenea, un” angajament major ” în căutarea diversității în rândul candidaților.

Oficialii firmei de căutare intenționează să viziteze campusul Dorchester și să se întâlnească cu grupurile de părți interesate în septembrie. 11, cu reuniunea Comitetului de căutare din nou în septembrie. 18.

Membrii Comitetului au petrecut cea mai mare parte a primei întâlniri prezentându-se, fiind informați despre modalitățile de gestionare a anchetelor mass-media și fiind avertizați cu privire la modalitățile prin care pot încălca neintenționat legile întâlnirilor deschise, inclusiv cu lanțurile de e-mail pot deveni supuse predării dacă sunt făcute cereri de înregistrări publice.

Căutările cancelarului au fost anterior subminate de greșeli oneste, a spus Meehan. „Acestea sunt lucruri importante”, a spus el, clarificând ulterior că au existat căutări în trecut în care candidații și-au scurs propriile nume, o alegere despre care Meehan a spus că de obicei îi doare pe candidați.
În mai 2018, încheind căutarea anterioară, cei trei finaliști ai cancelarului s-au retras din examinare, invocând „dezamăgirea extremă” cu acțiunile Consiliului Facultății școlii, a spus Meehan la acea vreme.

În aceeași zi în care administratorii UMass erau programați să voteze un nou cancelar, Meehan a scris într-o scrisoare că căutarea de șapte luni a ajuns la „un sfârșit necerimonios” și a numit-o pe Katherine Newman drept cancelar interimar.

Cei trei finaliști au fost Kathy Humphrey, vice-cancelar senior pentru angajare și secretar al Consiliului de administrație la Universitatea din Pittsburgh; Peter Lyons, Vice-rector și decan al Perimeter College la Universitatea de Stat din Georgia; și Jack Thomas, președinte al Universitatea Western Illinois.

Decizia celor trei finaliști de a renunța la ultima căutare a venit după o întâlnire la nivel universitar în care peste 200 de membri ai facultății au decis că niciunul dintre candidați nu este potrivit, a declarat un membru al Consiliului facultății la acea vreme. Reyes Coll-Tellechea, profesor la Departamentul de studii latino-americane și Iberice, a declarat la acea vreme că „problema majoră la UMass Boston în acest moment este relația cu președintele Meehan și Consiliul de administrație este rupt.”

Membrii comitetului de căutare au fost rugați marți să semneze acorduri de confidențialitate concepute parțial pentru a proteja identitatea solicitanților cancelarului. Meehan a spus că au existat cazuri de candidați care s-au retras din procesele de căutare, deoarece numele lor au fost divulgate.

„După cum vă puteți imagina, presa va fi agresivă în încercarea de a-și da seama ce se întâmplă și acesta este rolul pe care îl joacă și asta fac”, a spus el. „Dar trebuie să fim la fel de agresivi în protejarea integrității procesului și, de asemenea, în protejarea acelor oameni care sunt dispuși să se prezinte ca potențial candidat.”

Întrebat ce s-a schimbat de acum 15 luni, când Meehan a spus că ar fi inutil și de nesuportat să repornească o căutare a cancelarului, Meehan a spus că construcția campusului s-a diminuat, au fost construite noi cămine și există un acord pentru a aduce 235 de milioane de dolari în campus din reamenajarea unui colet din apropiere.

„Cred că lucrurile s-au potolit”, a spus Meehan. „Există oameni în campus care cred că ar trebui să avem o căutare și sunt de acord cu ei. Deci, cred că suntem într-o poziție mai bună cu siguranță decât am fost la acel moment.”

Lasă un răspuns