Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

UMass Boston evenimente de începere stabilite pentru joi, vineri

Întârzieri de trafic așteptate în apropierea campusului

Ceremoniile de începere ale UMass Boston joi și vineri din această săptămână vor marca o revenire la campusul Dorchester după câțiva ani de a fi ținut în afara amplasamentului din cauza construcției pe terenurile sale Columbia Point.

Aceasta va însemna, de asemenea, perturbări suplimentare pe drumurile locale, deoarece mai mult de 10.000 de studenți, părinți, facultate și invitați sunt așteptați să participe.

Într-o declarație din această săptămână, universitatea a sfătuit: „șoferii ar trebui să se aștepte la trafic intens în apropierea campusului și la posibile întârzieri. Traficul va fi cel mai greu pe bulevardele Morrissey și Day și pe Mt. Strada Vernon lângă stația JFK / UMass Boston MBTA.”

Traficul joi— ziua începerii absolventului-va fi probabil cel mai greu între 1 p.m. și 5 p. m. vineri, un eveniment mai mare pentru studenți va provoca congestie suplimentară între 7 A. M. și 10 A. M. și de la prânz până la 3 p. m. nu va fi permis traficul vehiculelor pe principalele unități ale universității în timpul evenimentelor în fiecare zi, iar intrarea în campus de pe Bulevardul Morrissey va fi închisă.

Congresmanul Ayanna Pressley va fi vorbitorul de început la evenimentul din 31 mai. Fostul cancelar interimar al UMass Boston, Barry Mills, care este și președinte emerit la Colegiul Bowdoin, va servi ca vorbitor principal la ceremonia din 30 mai.

„Sunt atât de mulțumit că vom aduce începutul înapoi acasă”, a declarat cancelarul UMass Boston, Katherine Newman. „Avem un campus frumos acum și vom avea absolvire chiar acolo pe peluza din față, cu vedere la apă. Este un loc uluitor și un cadru minunat în care putem sărbători realizările clasei din 2019 alături de familie și prieteni.”

Lasă un răspuns