Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Un alt COVID curveball

Variantele COVID19 încă se învârt în Liga Națională de fotbal, la fel ca restul țării, iar Green Bay Packers sunt cea mai recentă echipă care se ocupă de un test pozitiv semnificativ. Săptămâna trecută, antrenorul principal al Arizona Cardinals, Kliff Kingsbury, a testat pozitiv, a ratat un meci și s-a întors duminică și se va întoarce pentru confruntarea de joi seara cu pachetul. Mai devreme astăzi, Chicago Bears antrenor principal Matt Nagy testat pozitiv și apoi vestea că coordonatorul defensiv Green Bay, Joe Barry a testat pozitiv. În câteva ore, echipa a trimis un comunicat de presă că Star wide receiver Davante Adams a fost plasat pe lista Reserve/COVID19. Fiind plasat pe lista de rezervă nu înseamnă neapărat că Adams a avut un test pozitiv, el ar putea intra sub incidența unor dispoziții apropiate de urmărire a contactelor.

Barry, chiar dacă vaccinat, a fost izolat de echipa care a adoptat imediat protocoale îmbunătățite. Toate întâlnirile echipei au fost efectuate practic, deoarece jucătorii au fost ținuți departe de facilități. Măștile sunt necesare pentru toată lumea de la stadion, indiferent de statutul de vaccinare. Testarea va fi efectuată zilnic în restul săptămânii scurte înainte ca echipa să plece miercuri spre Phoenix.

Antrenorul principal Matt Lafleur a abordat situația luni după-amiază și a spus că pot exista și alte probleme de testare cu membrii personalului de coaching, dar este încrezător că nu vor exista probleme de contact strânse cu jucătorii din vestiar. Întâlnirile de marți se vor desfășura în medii distanțate social, cum a fost cazul în aproape toate 2020. Doar practicile ușoare sunt programate marți și miercuri și din nou, tot personalul va fi mascat și ținut separat.

Este puțin probabil ca Barry să fie capabil să antreneze apărarea sau Adams să fie în uniformă joi seara, dar LaFleur nu a putut exclude asta complet. Pentru că este vaccinat, Barry va trebui să aibă rezultate negative consecutive pe o perioadă de două zile și este posibil să nu fie suficient timp înainte ca echipa să plece. Presupunând că Adams e vaccinat, se vor aplica aceleași reguli.

Dacă el nu poate face călătoria, LaFleur au spus că sunt punerea împreună un plan de a avea, probabil, antrenor secundar Jerry Gray, un fost coordonator NFL, preia joi seara.

Lasă un răspuns