Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Oprește (în cele din urmă) ajutor Pack Start 6-1

Poate că a fost legea mediilor, ar fi putut fi fundașul de la Washington, Taylor Heinicke. Indiferent, apărarea zonei roșii a Green Bay Packers a primit opriri 4 pe călătoriile 4 în interiorul 20 ridicând Packers la a șasea victorie dreaptă, 24-10 asupra echipei de fotbal pe o duminică de întoarcere a lui 1950 înainte de fanii 78,219 la Lambeau Field.

După predarea 15 eseuri în 15 excursii zona roșie prin primele șase săptămâni, Packers a venit cu patru opriri pe patru posesiuni consecutive a doua jumătate. Primul a fost cel mai nebun. Pe al treilea și gol din cele trei, Heinicke a făcut o alergare pentru el, dar s-a împiedicat exact când s-a apropiat de linia de poartă și s-a rostogolit în zona de final. Inițial condusă de un eseu, o reluare de revizuire condusă de arbitrul Ronald Torbert să declare Heinicke a „predat” ca fundas, scurt de banda. Pe 4th și gol de la linia de jumătate de curte, Heinicke a încercat un fundaș să se strecoare de pe garda dreaptă. El a fost ridicat în picioare și împins înapoi, bobbled mingea și a încercat a doua oară să-l extindă peste linia fără succes. La următoarea lor posesie, alergând înapoi Antonio Gibson dibuit și Darnell Savage a căzut pe minge doar să-l uda sub el permițând centru Chase Roullier să-l acopere. Pe 4th și 2 din cele trei, Heinicke a încercat capătul strâns Rickey Seals-Jones în spatele zonei de capăt, dar Adrian Amos a fost acolo să-l despartă. Stop numărul trei a venit cu Chandon Sullivan interceptarea o minge underthrown în zona de capăt pe a treia și 8 din 12. Oprirea finală a venit cu saci de la Rashan Gary pe primul și gol de la nouă și Kingsley Keke pe al treilea și gol de la 14 care a dus la un gol de teren fără sens 45 cu puțin peste două minute pentru a juca.

În ciuda renunțării la un sezon ridicat 430 yards și a fi pe teren timp de aproape 33 minute, apărarea a permis doar cele zece puncte datorită lucrărilor din zona roșie.

Ofensiv, Packers au apărut aproape speriat pentru a rula mingea împotriva Washingtonului față de 4 numar de proiecte de ponturi ca spatele purtat-o doar de 12 ori de la 27 de metri cu A. J. Dillon dibuit-o de două ori, a pierdut unul. Dar împotriva celei mai proaste apărări a NFL, Aaron Rodgers a mers la muncă. Frontul lui Washington a venit cu trei saci în prima repriză, dar protecția a rămas de acolo, permițându-i lui Rodgers să finalizeze 27 de treceri 35, pentru șantierele 274 și trei eseuri pentru un rating 127.6 passer.

Green Bay a marcat pe seria de deschidere a jocului cu Rodgers convertind o treime și 11 cu o alergare de curte 15. Disprețuind un gol de câmp încercați să vă uitați la 4th și 3 de la 17, Rodgers a fost spălat din buzunar și a sprintat spre dreapta. Chiar înainte de a se poticni, Rodgers și-a aruncat corpul la viteză maximă și l-a găsit pe Davante Adams în mijlocul câmpului la 10. Adams s-a întors și a intrat de acolo.

Răspunsul lui Washington a fost o curte 83, unitate de joc 8 limitată de bomba de curte 40 a lui Heinicke către Terry McLaurin. El a bătut începător Eric Stokes pe traseu și atunci când proiectul de sus alege nu a putut obține capul întors pentru a găsi mingea, McLaurin smuls-o pentru Joc Legarea touchdown.

Al doilea trimestru a fost evidențiat de o pereche de goluri de câmp blocate. Chris Blewitt, promovat din echipa de practică în această săptămână, după lansarea surprinzătoare a veteranului de ani 6, Dustin Hopkins, s-a aliniat pentru prima sa încercare de gol NFL de la 43. Boboc T. J. Slaton arat peste linie și a pus mâna pe lovitura care încă s-a înclinat spre linia de țintă. De fapt, a sărit în zona de capăt, suficient de mare pentru a sări de pe bara transversală și prin. Packers a condus la Washington 14, dar Rodgers a fost demis pentru a treia oară, iar Mason Crosby se uita la o lovitură de curte 34. Tim Settle a avut o presiune interioară și a blocat-o înapoi unde echipa de fotbal sa recuperat la 28.

Stokes a reușit să se răscumpere atunci când pe 4th și 3 din Green Bay 27, a rămas cu McLaurin pe un traseu lateral și a făcut un joc fizic pentru a rupe trecerea și a da infracțiunii șansa de a prelua conducerea înainte de pauză.

Intră Allen Lazard. Lazard a terminat ziua cu cinci capturi pentru șantierele 60 și un touchdown și a făcut toate aceste piese pe curtea 72 A Green Bay, 9 play drive. O ieșire rapidă la dreapta pentru 11 a pornit unitatea. Un 7 yarder în partea stângă. Pe third și 2, Rodgers l-a găsit pe Allen traversând apărarea pentru 13. Un ecran receptor deschis pentru 19 mai mult. Pe al treilea și cinci de la 10, Lazard a avut o acoperire de om și Rodgers a dat o lovitură perfectă pentru umărul din spate pentru a face un joc 14-7 la jumătate.

După aceea, Lazard a vorbit despre seria mare care vine după ce a petrecut ultimele săptămâni făcând o muncă mai murdară.

Pe cel de-al doilea joc de-al treilea trimestru, Rashan Gary a venit cu un joc mare, concedierea Heinicke și a bătut mingea cu Dean Lowery recuperarea la 27. Trei piese mai târziu, Rodgers a lovit pe Robert Tonyan cu 20 de curte eseu împotriva unui sfârșit fundaș Jamin Davis, deschiderea unui 21-7 plumb.

Atunci banda de touchdown a zonei roșii a ajuns la un sfârșit răsunător.

Crosby a terminat scorul Packer cu un gol de teren de curte 39 la începutul trimestrului 4th, înființat de o altă captură a rolei de la Adams. Pe final de joc de-al treilea, Rodgers a aruncat o margine mingea, care literalmente se uită de pe casca lui Benjamin St-Juste înainte Adams l-a dat în păstrarea picioarele în limitele pentru un 26 yarzi, cea mai lunga pe un 6 prinde, 76 curte de zi.

Infracțiunea a avut două șanse de a alerga afară de final 6 minute, dar Dillon tușit o bâjbâi pe prima serie și au mers rapid trei și afară, lăsând apărarea să cedeze 65 șantierele finale la arma.

Matt LaFleur a acoperit toate cele trei faze pentru a-și conduce Conferința de presă post-joc.

Pentru Green Bay, Jones a condus atacul slab la sol (15 pentru 57 ca echipă) cu șantierele 19 pe 6. Dillon a reușit doar șantierele 6 pe trei încercări, iar Kylin Hill a avut trei portări pentru șantierele 2.

Adams și Lazard au impresionat, la fel ca Tonyan cu patru capturi pentru șantierele 63 și un touchdown marcat de toate cele trei.

Defensiv, de ‘ Vondre Campbell a avut un alt joc mare cu 13 și două lovituri forțate. Gary a avut doi saci printre lui 7 abordează împreună cu 4 Hit-uri fundas. Keke a fost creditat cu un sac și jumătate pentru 17 metri în pierderi.

Acolo nu pare a fi semnificativă noi leziuni deși Preston Smith lui condusă de 102 jocuri consecutive jucate de la intrarea liga cu Washington întâmplător, venit să-și încheie cu o oblic tulpina. LaFleur a spus că a avut o discuție cu Smith despre renunțarea la șirul cu un alt joc care vine rapid joi și ” a pus echipa pe primul loc.”

Un prejudiciu despre care nimeni nu știa a fost dezvăluit de Rodgers în timpul sesiunii sale media post-joc. A spus că și-a simțit spatele strâns sâmbătă și când s-a trezit duminică dimineață, s-a închis. A ajuns la stadion devreme, iar personalul de antrenament și chiropracticianul echipei l-au ajutat să-l pregătească pentru joc. Rodgers a vrut să dea vina pe ceea ce el a numit regula NFL „învechită” care impune jucătorilor să rămână în camerele de hotel cu o noapte înainte de un joc de acasă, în loc de patul său. El nu a vrut să dea vina pe hotel, dar glumit este cea mai importantă noapte de somn în fiecare săptămână și stau acasă ar putea fi o opțiune mai bună.

LaFleur nici măcar nu știa despre durerea din spate a fundașului său, dar când a fost întrebat despre sugestia de a dormi acasă, a glumit „voi avea o discuție cu antrenorul Rodgers despre asta, cu siguranță.”

În afară de Smith, Packer inactives au fost King, Dennis Kelly, Vernon Scott și Jack Heflin.

Whitney Mercilus și-a făcut debutul în Packer și a jucat o lovitură 30 în apărare după ce sa alăturat echipei joi trecut.

La pauză, Packers a plătit un alt tribut pentru Willie Davis, Sala de fotbal Pro de Famer care a murit anul trecut. Președintele echipei, Mark Murphy, a salutat o mână de membri ai familiei Davis pe teren. Numele lui Bobby Dillon a urcat pe fațada Lambeau cu membrii familiei la îndemână. Dillon a fost consacrat postum în Canton în acest an, devenind al 26-lea Packer care a ajuns la Pro Football Hall of Fame. Văduva lui Bart Starr, Cherry Starr, a fost, de asemenea, introdusă și afișată pe ecranul video al tabloului de bord. Ea a fost în Green Bay pentru dedicarea Bart Starr bridge, fostul Podul Walnut Street peste râul Fox, la sud de Ray Nitschke bridge.

Urmează? O întâlnire cu 7-0 Arizona joi seara în Glendale, după ce Cardinalii au depășit un început lent pentru a trece de Houston 31-5 cu fundașul Kyler Murray aruncând patru treceri de touchdown.

Lasă un răspuns