Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Oh, și La mulți ani Antrenor

Antrenorul principal al Green Bay Packers, Matt Lafleur, își sărbătorește astăzi cea de-a 42-a aniversare. Sărbători poate fi o alegere proastă de cuvinte, având în vedere uimitoare divulgarea lui MVP fundas Aaron Rodgers a fost testat pozitiv pentru COVID-19, a fost plasat pe Rezerva/COVID listă și a fost exclus pentru meciul de duminică, împotriva Kansas City Chiefs.

LaFleur a spus că a aflat de rezultatele testelor în jurul orei 8: 30 în această dimineață și a prezentat știrile întregii echipe în timpul primei întâlniri complete a echipei.

Imediat după ora prânzului, LaFleur a apărut în fața presei pentru Conferința de presă zilnică și, așa cum era de așteptat, a fost plin de întrebări despre Rodgers, rezultatul testului și problema controversată la nivel național dacă a fost sau nu vaccinat.

Rodgers a fost întrebat în August despre starea sa de vaccinare și el a răspuns că a fost „imunizat” și că vaccinarea a fost o alegere personală și nu va judeca niciunul dintre coechipierii săi.

Există rapoarte Rodgers a căutat COVID protecție în Canada și a cerut NFL să se considere ca vaccinate, dar liga nu a fost de acord și l-au considerat printre nevaccinate jucători, pot să mai stricte protocoale, cum ar fi purtarea de măști, la toate ori în instalație și evitarea adunări publice.

LaFleur a fost întrebat dacă echipa a respectat aceste protocoale în acest sezon și a răspuns: „absolut.”

Folosind termenul „imunizat”, Lafleur a fost întrebat dacă Rodgers ar fi putut înșela fanii să creadă că a fost vaccinat. „Aceasta este o întrebare pentru Aaron”, a spus LaFleur.

Rodgers regulat sesiune săptămânală mass-media pentru miercuri după-amiază a fost anulat să nu putem auzi de la el până când el șterge protocoale.

Rodgers va trebui să rămână pe lista de rezervă/Covid timp de cel puțin 10 zile, cel mai devreme s-ar putea întoarce sâmbătă, 13 noiembrie, cu o zi înainte ca Green Bay să găzduiască Seattle la Lambeau Field.

Lasă un răspuns