Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

O Furtună În Deșert

Credeam că va fi o săptămână scurtă.

Doar cinci zile între ultimul meci și următorul s-au transformat într-una dintre cele mai lungi și mai dificile săptămâni scurte din mandatul antrenorului Matt Lafleur. El trebuie să obțină o echipă deja rănită, acum cu cazuri minime, dar semnificative de COVID-19 gata să joace unul dintre cele mai importante jocuri din sezonul regulat în cei doi ani și jumătate.

6-1 Packers se întâlnesc cu 7-0 Arizona Cardinals joi seara la State Farm Stadium din Glendale, Arizona. Cu o singură echipă în fiecare conferință câștigând un playoff bye, ramificațiile de semințe NFC de top se dezvoltă în special având în vedere că Buccaneers, Rams și Cowboys au pierdut o singură dată.

După arderea uleiului de miezul nopții, din moment final de armă în ultima duminică a șasea victorie consecutivă, LaFleur a fost de codare peste un plan de joc pentru o echipa foarte talentat și acum fără doi sportivi și un antrenor secund. Nu orice fel de angajați, Pro Bowler Davante Adams, coordonator defensiv Joe Barry și cele mai recente plus vine astăzi, receptor larg Allen Lazard.

Atât Adams, cât și Barry au fost pozitivi luni. Lazard a fost plasat pe lista de rezervă/COVID-19 în această după-amiază. A fost raportat că Lazard testat pozitiv ca un contact strâns cu Adams. Cu toate acestea, este, de asemenea, a fost raportat Lazard nu a fost vaccinat și în cadrul protocoalelor colective negociate, trebuie să stea cinci zile. Vaccinat cu un test pozitiv, Lazard s-ar fi putut alătura celorlalți doi capabili să aibă două teste PCR negative în perioade de 24 de ore și, eventual, să se întoarcă în echipă. Se pare că Adams sau Barry nu vor atinge pragurile de protocol la timp.

LaFleur a declarat astăzi că îndatoririle lui Barry vor fi tratate de antrenorul secundar Jerry Gray. Fostul NFL coordonator defensiv va face defensivă apeluri din caseta de presă, transmite-le să fundași antrenor Kirk Olividotti care va livra sunați pentru a fundaș De’Vondre Campbell pe teren.

În ceea ce privește receptoarele largi. Adams, care a ieșit de departe cel mai bun sezon al său în 2020, a fost în ritm pentru a șterge aceste numere gaudy după șapte jocuri. Lazard vine de pe cel mai bun joc din acest sezon, o captură de cinci, 60 curte, efort touchdown împotriva Washington. Marquez Valdes-Scantling a fost eligibil să iasă din lista de rezervă rănită timp de o săptămână, după ce a lipsit trei jocuri cu o tragere de hamstring. LaFleur a spus astăzi MVS a fost difuzate și activarea lui ar putea veni chiar până la ziua jocului. Dacă nu este crescut, primele trei ținte ale lui Aaron Rodgers vor fi spectatoare.

Asta lasă Randall Cobb, Equanimeous St. Brown și Amari Rodgers pe graficul de adâncime. În mare nevoie de pozitiv COVID știri, Malik Taylor, în Rezervă/COVID-19 lista de 15 octombrie, a fost reprimit în lotul activ târziu astăzi infracțiunea patru receptoare. Două opțiuni pentru echipa de practică sunt Juwann Winfree care a fost deja activ pentru un joc și Chris Blair.

Cobb sa întâlnit cu mass-media astăzi și a spus că se așteaptă la un rol mai mare în planul de trecere. El poate avea cel mai mare rol, dar Cobb a adăugat că are încredere în St.Brown, care a făcut un joc teribil în Chicago, au doar captura touchdown anulat de o penalizare de interferență pasă ofensivă șubredă. Amari Rodgers a fost sub aripa lui Cobb încă din copilărie, iar Randall i-a spus că astfel de oportunități de a face piese sunt o șansă de a arăta antrenorilor că meritați mai multe piese.

În cazul în care toate sună destul de sumbru, nu este departe de o altă moarte de sete pentru receptoare excursie în deșert. Își amintește cineva de Jeff Janis? Saginaw Valley State flash cu un fler pentru Ave Maria?

Aaron Rodgers a mai fost pe acest drum înainte. Acest drum spre casa Cardinalilor a dus nu la una, ci la două ieșiri de playoff de moarte subită, de neuitat. Una dintre ele cu exprimate cel mai puțin probabil de receptoare. Playoff-ul divizional NFC 2015 s-a încheiat cu Larry Fitzgerald terminând pachetul cu o captură și alergare 75 yard și o plimbare, 5 yard shovel pass. Rodgers începe amintirea lui, deși cu ceea ce rămâne cel mai mare scor NFL playoff joc din istorie, 51-45 lovituri de departajare în runda 2009 Wild Card.

Echipa a trecut printr-un antrenament ușor astăzi, mai mult de o plimbare prin a instala planul de joc. LaFleur îi va aduna miercuri dimineață pentru o ultimă sesiune înainte ca echipa să plece.

Raportul estimat de prejudiciu enumerate aborda Dennis Kelly ca singurul jucător care nu a participat. Participanții limitați au inclus Kevin King și Preston Smith, care ar putea fi aproape de întoarcere. Kenny Clark (glezna) și Dean Lowry (glezna) au fost limitate cu leziuni nou enumerate. Rasul Douglas, Josiah Deguara și Hunter Bradley ar fi fost participanți deplini.

Lasă un răspuns