Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Din costum, înapoi în uniformă

Green Bay Packers a trebuit să se bucure de week-end lung, pelerin în faptul că la 7-1, ei cel puțin împărtășesc cel mai bun record în NFL, venind de pe o victorie spirit în Arizona, bate Cardinalii din rândurile neînvins, în ciuda lista tot mai mare de leziuni care ar fi putut strica cu ușurință mini-bye lor.

Weekendul a inclus petrecerea anuală de Halloween a echipei, organizată de Marcedes Lewis și ținută la Automobile Gallery și Event Center downtown. Punctul culminant, desigur, a fost costumul mult anticipat al lui Aaron Rodgers, care a spus că lăsarea părului să crească timp de un an i-a oferit aspectul perfect al nimănui altul decât eroul filmului de acțiune John Wick.

Fundașul a fost destul de la fața locului cu Keanu Reeves.

Lewis, a pus pe negativ masca lui Bane din the Dark Knight Rises, David Bakhtiari și logodnica lui au fost o sassy Cheech și Chong, echipa de scop bine Bronson Kafusi și soția lui au luat cel mai bun costum onoruri, deși pentru un Frankenstein și mireasa lui.

Echipa avea nevoie de eliberare și de distracție după o întindere istovitoare de opt săptămâni, știind că au încă o lună de jocuri dificile înainte de săptămâna plină în decembrie.

Adăugați la dificultatea programului cu leziunile de montare vreodată. Astăzi, Packers i-a plasat oficial pe Robert Tonyan și Kylin Hill în rezerva rănită. Ambele au suferit lacrimi ACL împotriva Cardinalilor care vor necesita o intervenție chirurgicală de încheiere a sezonului.

Dar au existat atracții încurajatoare pe Clarke Hinkle Field astăzi, în timp ce echipa sa întors în leagănul lucrurilor cu un antrenament rapid, de 30 de minute, într-o primă zi a lunii noiembrie.

Continuând împingerea lui pentru a obține activat de pe fizic în imposibilitatea de a efectua lista a fost toate pro stânga aborda.

Antrenorul principal Matt Lafleur a spus după antrenament că vor fi cu ochii pe Bakhtiari. Echipa are până pe 8 noiembrie să-l activeze sau să-l declare pentru sezon. Nu va fi cazul, dar el poate fi activat în orice moment. Ar putea fi cel mai bine pentru a păstra adversarul din această săptămână, Kansas City Chiefs ghicitul.

De asemenea, înapoi au fost o pereche de receptoare largi.

Allen Lazard a fost activat în afara listei de rezervă / COVID-19 După ce a fost testat pozitiv săptămâna trecută și a lipsit călătoria din Arizona. Marquez Valdes-Scantling a ieșit de o lună cu o tracțiune de hamstring. A fost aproape de a fi crescut săptămâna trecută și se pare că Packers ar fi trebuit să se întoarcă pentru acest weekend.

Davante Adams, pe de altă parte, nu a fost la practica de astăzi, presupunând că este încă sub protocoale COVID după testul său pozitiv săptămâna trecută. Coordonatorul defensiv Joe Barry, care a fost, de asemenea, pozitiv, ar trebui să fie în linie pentru o revenire până joi, potrivit lui LaFleur.

O altă față familiară a fost pe câmpul de practică pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp.

Za’Darius Smith era în uniformă, purtând o mască în loc de o casca, dar ma uit la colegii săi apărători practică pentru prima dată de când supusi unei interventii chirurgicale pentru a repara o de spate persistente problema. Lafleur a declarat că echipa speră că Smith ar putea să se întoarcă la un moment dat în acest an, dar a ajuns doar în Green Bay în weekend și abia începe programul său de reabilitare.

LaFleur a fost foarte emoțional după meci despre pierderea lui Tonyan, spunând că l-a „îmbolnăvit” ca antrenor. El crede că sala de capăt strâmt și întreaga infracțiune va fi capabil de a ridica moale considerabilă absența lui va pleca și se deplasează în partea din față a liniei va fi al doilea an de capăt strâmt Josiah Deguara:

Deguara însuși a suferit o lacrimă ACL care se încheie în sezonul 2020. Fostul a treia rundă alege de la Cincinnati a ajuns încet în rotație pe infracțiune cu mai multe snaps și atinge și el crede că e gata pentru rolul crescut.

 

 

Utilizați tastele săgeată sus/jos pentru a mări sau micșora volumul.
Personalul de coaching, și eu sunt sigur că majoritatea jucătorilor, va tune în meciul de fotbal de luni seara pentru a obține o scurtă incursiune la Kansas City Chiefs care găzduiesc New York Giants la Arrowhead Stadium, care este în cazul în care Packers sunt conduse duminică. O zi liberă obișnuită vine mâine înainte ca planul de joc să intre miercuri.

Lasă un răspuns