Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Calmul după furtună

În afară de faptul că cel mai valoros jucător NFL de trei ori nu a fost la Lambeau Field sau a aruncat mingea pe Clarke Hinkle Field în timpul practicii, joi a simțit mult mai multă rutină pentru Green Bay Packers.

Aaron Rodgers, desigur, s-au alăturat Rezerva/COVID-19 lista club, miercuri, atingând un val de social media și sport rețea dezbatere acoperă totul, de la starea lui de sănătate (care ar trebui să fie principala preocupare) când și unde a purta o mască a lui terminologia de substituire a „imunizat” versus „vaccinate.”Dacă fundașul sau echipa va fi măturat în disciplina de încălcare a protocolului rămâne de văzut, dar antrenorul principal Matt Lafleur și-a reiterat poziția că este „100% sigur” echipa a respectat toate regulile din spațiul operațiunilor de fotbal, de la vestiar la sala de prânz, masă de antrenament și săli de întâlnire. Când a fost întrebat dacă protocoalele echipei s-au extins la auditoriul media unde Rodgers sa întâlnit cu reporterii săptămânal, fără mască, LaFleur a rupt că nu este responsabilitatea lui. NFL este de a lua o privire la toate de ea, protocoale atât în interiorul și departe de 1265 Lombardi Avenue.

Cu fundasul pe lockdown pentru încă nouă zile, sarcina de a pregăti Jordan dragoste pentru a face față Kansas City Chiefs revved în mare viteză. Cel puțin dragostea a avut compania QB astăzi cu sosirea lui Blake Bortels, semnat oficial la echipa de practică.

Coordonatorul ofensiv Nathaniel Hackett a glumit după practică: „continuăm să ne agățăm.”El a antrenat Bortels la Jacksonville, când a fost ales numărul unu și din nou în acest sezon în Green Bay, atunci când el a servit ca veteran loc de titular pentru Rodgers care colare diferențe cu angajatorul său la momentul respectiv.

Sarcina de coaching până dragoste înainte de debutul său NFL de pornire duminică cade pe întregul personal de coaching, dar cel mai direct cu antrenor fundas si Coordonator de joc care trece Luke Getsy. De asemenea, s-a întâlnit cu reporterii după antrenament și a vorbit despre modul în care repetările lui Love, chiar dacă apelantul de semnal al echipei scout îl va ajuta să se pregătească pentru ziua cea mare cu începătorii.

Getsy spune că dezvoltarea planului de joc nu se schimbă atât de mult. Prima prioritate este de a determina cum cel mai bine pentru a ataca apărarea Kansas City și apoi încorporează ceea ce dragostea face bine pentru a compliment acest plan. Getsy a spus că există provocări în fiecare săptămână în NFL, dar ultimul cuplu, venind cu un plan de joc minus primele trei receptoare din Arizona și acum cu dragoste împotriva Chiefs, păstrează lucrurile interesante și sincer distractiv.

Cel puțin unul, probabil, toate cele trei dintre aceste receptoare vor fi cu dragoste în huddle la Arrowhead Stadium. Allen Lazard a ieșit din lista de rezervă/Covid miercuri, iar Adams a fost reactivat astăzi. L-am văzut întinzându-se cu echipa de pre-practică în interiorul Centrului Don Hutson, dar nu l-am văzut odată ce echipa sa mutat afară pentru exerciții în timpul porțiunii deschise de practică. Marquez Valdes-Scantling practică de peste o săptămână și pare gata să iasă din rezerva rănită în urma rănirii sale la hamstring.

Un alt spate dintr-o luptă cu COVID este coordonatorul defensiv Joe Barry. El a declarat reporterilor că se simte ” fenomenal.”În afară de un nas curbat, nu a avut alte simptome, dar a fost izolat de echipă și chiar de familia sa acasă, mutându-se în cartierele subsolului a fost cel mai greu 10 zile din viața sa. Vizionarea jocului său de unitate în Arizona a fost ca o experiență „în afara corpului”, dar a spus că a crezut că apărarea a jucat foarte bine. Sunt într-o altă mare provocare duminică cu Patrick Mahomes, Tyreek Hill, Travis Kelce și compania.

Restul știrilor medicale continuă să se îmbunătățească. Doar doi jucători nu au participat joi, Kingsley Keke cu o comoție și Marcedes Lewis care și-a luat ziua obișnuită de odihnă. Dennis Kelly a rămas limitat de lucru prin accidentarea la spate. Dean Lowry nu a lucrat miercuri, dar a fost limitat joi, cu o problemă hamstring. Kevin King, Josiah Deguara și Jack Heflin au fost participanți deplini.

Cu Kylin Hill a pierdut pentru sezonul după ruperea lui ACL pe o întoarcere kickoff împotriva Cardinalilor săptămâna trecută, sala de rulare din spate a fost un jucător scurt. Astăzi, Packers l-au activat pe Patrick Taylor din echipa de practică.

Noul snapper lung Steven Wirtel pășit față și centru ca unul dintre cei trei jucători Echipa a pus la dispoziția mass-media după practică.

Wirtel a recunoscut că a fost prima conferință de presă de când a fost la Iowa State. Semnat de Packers târziu în tabără, deoarece probabil asigurarea COVID ar trebui să se întâmple ceva cu Hunter Bradley, Green Bay a luat măsuri pentru a se asigura că nu a scăpat. În fiecare săptămână, prin primele jocuri 8, el a fost unul dintre jucătorii echipei de practică protejați de Packers, fără a permite niciunei alte echipe să-l semneze. Când neconcordanțele lui Bradley nu s-au îmbunătățit, directorul general Brian Gutekunst a făcut comutatorul, tăindu-l pe Hunter și oferindu-i lui Wirtel o lovitură. Originar din zona Chicago, care de fapt a crescut un fan Washington Redskin (bunicul său a jucat pentru echipa din nou în ziua), Wirtel are un frate care a devenit, de asemenea, un snapper lung. Așa că și-a început călătoria pentru a-și perfecționa meseria și, în cele din urmă, a devenit specialist NFL.

Wirtel a spus că va avea o mulțime de familie convergente pe Kansas City pentru debutul său pro, inclusiv bunicul său.

Pentru o echipă care nu a avut o mulțime de vești bune, cu excepția zilelor de joc în ultima vreme, au primit ceva ieri, când linebacker de ‘ Vondre Campbell a fost numit jucătorul defensiv NFC al lunii pentru luna octombrie.

Pe apărarea în mod constant îmbunătățirea în octombrie, Campbell îngrămădite 45 abordează, el a înregistrat un sac, a luat de pe o pasă și a forțat o pereche de fumbles. El a fost cea mai mare revelație a oricărui nou venit cu o milă în acest an, câștigând primul Premiu al echipei Defensive a lunii în peste un deceniu.

Președintele și CEO-ul echipei, Mark Murphy, a petrecut ceva timp în cartierul Titletown pentru a tăia o panglică și a anunța un acord privind drepturile de denumire pentru noua clădire de birouri cu șapte etaje. Centrul de risc din SUA va găzdui mai multe companii la capătul vestic al districtului Titletown, cu o ocupare de 80% așteptată până în primăvara anului 2022.

m

Lasă un răspuns