Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Bomba cu virus explodează

Aaron Rodgers s-a testat pozitiv pentru COVID-19 și nu va juca duminică împotriva șefilor din Kansas City.

Știrile bombshell a fost raportat mai devreme în această dimineață de către rețeaua NFL Tom Pelissero.

În conformitate cu protocoalele NFL, jucătorii vaccinați care testează pozitiv, dar sunt asimptomatici, ar putea reveni în continuare la facilitățile echipei dacă au două teste negative în 24 de ore unul de celălalt. Prin Hotărârea Rodgers afară pentru jocul week-end indică domnind NFL MVP a fost nevaccinat și în conformitate cu protocoalele, trebuie să rămână departe pentru un minim de 10 zi.

Cea mai mare întrebare la Lambeau Field este, a fost vaccinat Rodgers? El a fost întrebat această întrebare direct de Ryan Wood de la Green Bay Press Gazette din August 26 și aici este răspunsul complet al lui Rodgers.

 

Folosirea cuvântului „imunizat” a fost luată pe fața lui fără o urmărire mai directă, dar care nu îndeplinește definițiile protocolului Ligii vaccinate sau nevaccinate.

Ceea ce, de asemenea, acum vine sub întrebare serioasă pentru organizație este dacă Rodgers nu a fost vaccinat, a fost el în urma protocoalelor liga pentru trecut 8 săptămâni, care necesită măști în interior?, să rămâi distanțat social?, evitând adunări publice în afara instalației?

Jucătorii s-au adunat doar sâmbătă seara trecută pentru o petrecere de Halloween a echipei la care a participat Rodgers și cel puțin în fotografii și postări de social media de la eveniment, nu au fost evidente măști. Dacă protocoalele nu ar fi respectate, Rodgers și, eventual, echipa ar putea fi supuse amenzilor Ligii.

Virusul s-a infiltrat în echipa în ultimele două săptămâni cu coordonator defensiv Joe Barry, Pro Bowl receptor largă Davante Adams și receptor Allen Lazard toate contractante COVID-19, forțându-le să dor de jocul de săptămâna trecută, în Arizona.

Quarterback-ul echipei de practică Kurt Benkert a dezvăluit prin Twitter că a testat pozitiv luni.

Și acum Rodgers.

Asta lasă Green Bay cu un fundas pe listă, fostul număr unu alege Jordan Love, care va face primul său start NFL duminică împotriva Chiefs. Directorul General Brian Gutekunst aproape sigur va trebui să semneze un agent liber pe stradă, eventual, veteran Blake Bortels care a fost cu echipa în cantonament.

Rodgers a fost programat să se întâlnească cu reporterii pentru sesiunea sa săptămânală de miercuri, dar echipa a trimis o agendă revizuită, Rodgers fiind scos de pe listă.

Lasă un răspuns