Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Adevărat Pietriș În Deșert

Odată ce un membru al echipei de practică Arizona Cardinal, Rasul Douglas va merge acum în Green Bay Packers lore pentru a face jocul care a sigilat probabil cea mai semnificativă victorie a sezonului regulat în epoca Matt Lafleur. Douglas, spre deosebire destinat receptor A. J. Verde, cu ochii pe minge lansata de Kyler Murray cu :15 pentru a juca. El a înclinat-o și a tras în jos interceptarea în colțul zonei finale pentru a păstra Victoria supărată a pachetului 24-21 asupra Cardinalilor neînvinși anterior la State Farm Stadium joi seara. Se confruntă cu un munte de adversitate următoarele săptămâna trecută victorie acasă peste Washington, o săptămână scurt, montare leziuni și apoi trei cazuri de COVID-19, LaFleur club ocolit-o și a jucat un determinată de joc au meritat să câștige și mai aproape pierdut.

Douglas a petrecut timp atât cu Philadelphia, cât și cu Carolina înainte de a-și începe călătoria în Green Bay. El a fost tăiat de Raiders Las Vegas August 23, semnat cu Houston, dar a fost tăiat o săptămână mai târziu. Cardinalii l-au plasat în echipa lor de practică la începutul lunii septembrie și și-a așteptat timpul până când Packers l-au semnat în octombrie 6, la trei zile după ce au pierdut pe toți Pro cornerback Jaire Alexander la un prejudiciu grav la umăr. Și-a croit drum în gama de start și și-a salvat cea mai mare performanță în orașul în care a început sezonul regulat 2021.

După Packers nu a reușit să pună jocul departe atunci când un 4 și gol de la o pasă de Aaron Rodgers a fost deviat, Cardinalii au fost 99 de metri distanță. Murray a făcut piese cu brațul și picioarele pentru a ajunge la Green Bay five cu :15 rămas. Packers a format un blitz zero și Murray a trebuit să arunce repede. Green, aliniat pe partea dreaptă, a fugit în zona de capăt, dar nu sa întors niciodată, fără să știe că mingea era pe drum. Douglas a privit-o și a tras-o în jos pentru a atinge o sărbătoare sălbatică.

Care Packers a câștigat încă un meci cu nu numai Alexandru, David Bakhtiari, Marquez Valdes-Bare, Josh Myers, Kevin King și Za’Darius Smith marginalizată prin prejudiciu, împreună cu pozitiv COVID-19 rezultatele testelor care a ținut Pro Bowl receptor Davante Adams, Allen Lazard și coordonator defensiv Joe Barry înapoi acasă, în Green Bay, este o dovadă remarcabilă a întregii organizații. Au făcut-o împotriva ultimei Echipe neînvinsă a NFL pe drumul spre boot.

LaFleur a acoperit totul pentru a începe Conferința de presă post-joc.

 

Pe primele trei receptoare, Ambalatori chemat Juwann Winfree din practica echipă și activat Malik Taylor pe Rezerva/COVID-19 lista. Planul de joc ofensiv se aplecă pe spatele lui Aaron Jones și AJ Dillon. Au livrat cu atingeri 38 și șantiere totale 188. Dillon a fost jocul Run hammer cu 16 poartă pentru șantierele 78. Jones a luat 59 pe 15 poartă cu primul touchdown al pachetului și a fost, de asemenea, receptorul principal cu capturile 7 pentru șantierele 51. A permis Green Bay să adune un enorm 37: 35 în timp de posesie.

Randall Cobb a fost singurul receptor experimentat printre buchet și Aaron Rodgers se aplecă pe el pentru a termina două unități cu capturi touchdown de două și șase metri.

Apărarea a jucat mingea inspirată cu antrenorul secundar Jerry Gray care se ocupă de îndatoririle coordonatorului lui Barry. Rookie Eric Stokes a fost prins pierzând din vedere mingea în primul trimestru, ceea ce ia permis lui DeAndre Hopkins să înscrie aproape pe o captură de curte 62 și să alerge. Hopkins cu toate acestea, a apucat masca de față a începătorului în timp ce își făcea drumul în jos pentru ceea ce a dus la un câștig de curte 55. Arizona a încasat încă Când Chase Edmonds a găsit o gaură pentru o curte 11 la jumătatea primului trimestru.

Packers a răspuns cu o piesă de teatru 14, unitate de curte 75, consumând 8: 23 cu Jones răsucindu-se de la 2 pentru o cravată 7-7.

O greșeală echipe speciale de începător Rondale Moore a dat Green Bay o mare oportunitate de a merge în sus un touchdown. Moore a fluturat pentru o captură corectă, apoi a încercat să se retragă, dar puntul și-a pășunat degetul mic. Ty Summers a urmărit-o în mod alertat la linia de trei yarzi. Acesta a fost condus un punt doborât de către oficiali, dar LaFleur contestat și a câștigat. Infracțiunea cu toate acestea, a fugit trei piese trecătoare fără succes, Ceva LaFleur a spus va mânca la el pentru o vreme. Mason Crosby ‘ s 21 yard field goal a pus Green Bay în sus 10-7.

Murray a avut probleme să scape de un buzunar care se prăbușește prin cea mai mare parte a primei reprize, deoarece Arizona a reușit doar șantierele totale 98 și primele cinci coborâșuri.

La posesia de deschidere a celui de-al treilea trimestru, Dean Lowry a primit credit pentru un sac de curte 10 care a forțat o treime și 16 din Arizona 9 și când încercarea de trecere a ecranului lui Murray a aruncat o privire de pe mâinile lui Moore, siguranța Henry Black a tras în jos interceptarea.

Rodgers a trebuit să convertească o trecere 4th și 3 la 7 la Equanimeous St. Brown pentru șantierele 5 înainte de a-l găsi pe Cobb în colțul din dreapta al zonei de capăt pentru scorul celor două curți și un plumb 17-7.

Cardinalii au răspuns cu un marș de curte 75, transformând un 4th și 1 al lor înainte ca James Connor să se prăbușească de la 2.

Un cuplu de leziuni grave au avut loc la kickoff urmat ca Kylin Hill a fost adus în jos greu de Jonathan Ward. Ambii jucători au rămas în jos timp de câteva minute. Hill a fost cărat în timp ce Ward a cerut o targă cu gâtul într-o bretele. Hill a suferit o leziune la genunchi, în timp ce Ward a fost raportat de alertă cu mișcare după ce a fost dus într-o cameră de examinare. Mai târziu, în unitate, Robert Tonyan a primit liber pentru o 33 curte prinde și a alerga, cel mai lung joc ofensiv al nopții, dar a primit genunchiul prins în gazon ca un tackler a sosit. Noaptea lui sa terminat și Packers nu a avut informații suplimentare cu privire la gravitatea prejudiciului, deși LaFleur a spus că a fost „bolnav” despre asta.

Rodgers și Cobb s-au conectat din nou la un scor de curte 6 pentru a termina unitatea de curte 91 pe primul joc al trimestrului 4th. Arizona a mers din nou spre cel de-al doilea TD al lui Connor al nopții, al 8-lea al anului pentru a trage în 24-21 cu 10:45 pentru a juca.

Încă o dată, sprijinindu-se pe jocul de la sol și cu treceri scurte, Packers a avut primul și obiectivul la Arizona 1. Jones a primit apelul și și-a răsucit drumul spre linia de poartă și a fost condus un touchdown pe teren. După o revizuire ulterioară, oficialii spun că a fost în jos doar timid de linie. Jones a fost refuzat pe 2 în jos. Apoi Packers susținut cinci metri pe o întârziere de penalizare joc. Josiah Deguara s-a aliniat pe partea greșită a formațiunii și până când a fost stabilit, ceasul de joc a scăzut și Green Bay a folosit deja trei time out-uri. Rodgers a fost aruncat din buzunar pe al treilea și gol de la 6 și a găsit o bandă, dar a luat o lovitură grea la linia de poartă, scurt încă o dată. Jocul 4th down a fost perturbat de graba linebacker Devon Kennard, care a bătut departe de trecere.

Asta a creat ultima unitate de șanț din Arizona pentru victorie, doar pentru a fi refuzată de fostul membru al echipei de practică cardinală din Douglas. În ceea ce privește piesa, Rasul a spus că sa întâmplat repede.

Una de neuitat la asta.

Packers a depășit Cardinalii printr-o singură curte, 335-334, dar au rulat 72 de piese ofensive la 55 din Arizona, ceea ce a dus la un timp mai bun decât 15 de avantaj de posesie.

Rodgers a terminat 22 de 37 pentru șantierele 184 și două scoruri pentru un rating de trecere de 90.4. El a avut o pereche de pase a scăzut de Amari Rodgers și Winfree, chalking-l până la nervi neexperimentați. Rareori a provocat adâncul secundar Cardinal. Winfree rana vânt cu 4 capturi pentru 30 de metri.

Murray a fost 22 de 33 pentru șantierele 274 și cele două interceptări pentru un rating de 67.0. Packers, de asemenea, l-au demis de două ori și pentru marea majoritate a jocului, l-au ținut tivit. Packer run defense a renunțat la toate cele trei scoruri, dar a ținut Arizona la șantierele 74 pe 20, o medie 3.7 și o lungime de 11.

Douglas nu numai că a salvat ziua, dar a terminat cu o echipă de mare 9 abordează și încă două break up-uri de trecere.

Inactive jucători au fost Regele, Jaylon Smith, Vernon Scott, La’Darius Hamilton, Dennis Kelly și Jack Heflin.

Packers au rezistat încă o furtună de deșert pentru a câștiga al 7-lea drept, acum cea mai lungă serie a NFL. Ei dețin un avantaj cap la cap într-o cursă NFC aglomerată pentru sămânța numărul unu și acum vor avea un weekend de trei zile pentru a-și prinde respirația. Ei au alte patru jocuri pentru a juca înainte de pa lor la începutul lunii decembrie.

Echipa a arătat din nou True grit și, după cum a spus Cardinalul linebacker Jordan Hicks, „știu că nu aveau receptoarele lor de top și alți tipi, dar aveau încă 12.”

Aaron Rodgers a suferit unele heartbreak Ore suplimentare în Glendale, Arizona, dar victorii ca aceasta, să-l aducă în creștere bucurie la vârsta lui avansează.

Lasă un răspuns