Apeveryday.com

Odată ce alegeți speranța, orice este posibil

Noul Program De Conducere Pentru Fermieri

Liderii în creștere și cei care vin în agricultură au o nouă oportunitate de a obține o formare de dezvoltare a leadershipului de nivel următor, concentrându-se în mod special pe agricultura animală. Se numește pregătire avansată pentru liderii agriculturii animalelor, un program creat și sponsorizat de Consiliul de soia Unit și Institutul Național pentru agricultura animalelor. Este conceput pentru a permite profesioniștilor din partea de început sau de mijloc a carierei lor să se bazeze pe experiențele anterioare de dezvoltare a leadershipului și să colaboreze cu colegii din întreaga industrie.

„Formare avansată pentru Animale Agricultura Lideri este un câștig pentru participanții la program și un câștig pentru animale agricultura industrie”, spune J. J. Jones, NIAA Director Executiv. „Programul nu numai că va oferi participanților o pregătire practică de clasă mondială, ci și își va pune în practică pregătirea.”Jones, de asemenea, spune că este o șansă de a crea legături semnificative cu unul pe altul și de a avansa soluții reale pentru animale reale agricole provocări. Programul de 16 luni se concentrează pe patru domenii de dezvoltare: gândirea critică, dezvoltarea leadershipului, conectarea și corelarea abilităților și excelența operațională.

Cererile pentru program sunt scadente până la 14 ianuarie 2022. Cei selectați pentru a participa la program vor fi anunțați până pe 21 ianuarie.

Lasă un răspuns